Online English Courses

Nettbaserte engelskkurs

English Compass skreddersyr engelskleksjonene til hver enkelt, basert på personlighet, hvordan man lærer best og hvilke målsettinger man har. I løpet av den gratis prøvetimen vurderer vi engelsknivået ditt og snakker om hva du ønsker og forventer at kurset.

Les Mer

Classroom Contract Hire

Personlig oppmøte

Vi kan komme dit du eller dere er og holde testforberedelseskurs eller kurs i generell engelsk eller forretningsengelsk. Hvis dere er en bedrift som er basert i Norge, kan English Compass gi dere verktøyene dere trenger for å kommunisere effektivt i internasjonale settinger. Kontakt oss for en gratis konsultasjon og et pristilbud.

Les Mer

Editing and proofreading

Redigering

Vær trygg når du sender e-poster, holder presentasjoner eller skriver rapporter på engelsk. English Compass tar imot skriftlige tekster for redigering og/eller korrekturlesing, og du får alltid teksten tilbake i løpet av 24 timer. Prisen avhenger av lengden på teksten og hvor lang tid arbeidet tar. Kontakt oss for et pristilbud.

Les Mer

Om English Compass

English Compass tilbyr et utvalg av ulike engelskkurs. Vi bruker Skype og et virtuelt klasserom, slik at du kan lære engelsk når som helst og uansett hvor du er. 

Engelskkursene våre kan tilpasses og skreddersys til dine behov. Du kan fokusere på områder som grammatikk, skriveferdigheter eller forretningsengelsk. Vi tilbyr også TOEFL- og IELTS-forberedelseskurs som er spesielt rettet mot personer som skal ta disse testene. Testkursene våre er best egnet for personer som ønsker å oppfylle engelskkravene for opptak til universitetsstudier og/eller immigrasjon. Du kan også melde barna dine på kortere leksjoner med spill og sanger som hjelper dem med å begynne å tenke på engelsk. Vi tilbyr leksehjelp til ungdommer, slik at de får en bedre forståelse av stoffet og kan oppnå høyere karakterer på skolen.

Vi har et tilbud til alle, både pensjonister som vil bruke tiden til å forbedre engelsken sin, arbeidstakere og studenter i alle aldre. Ta et intensivkurs med flere leksjoner i uken fra ett av programmene våre, eller bare avtal en time når du føler for det, så kan vi ta en samtale om det temaet du ønsker. Du bestemmer hva du vil ha, og vi står for materiellet.
I tillegg til nettbaserte kurs, har du også muligheten til å velge et klasseromskurs for teamet ditt. Hvis det er den skriftlige engelsken som bekymrer deg, kan vi gjennomgå og redigere den i løpet av kort tid.

Ta en gratis prøvetime