Angelica Osnes, English Compass for folk som ønsker å forbedre sin engelsk trygt i sitt eget hjem, eller der de har internett.

Angelica Osnes, grunnleggeren av English Compass

Hei! Jeg heter Angelica, og jeg er grunnlegger av English Compass. Jeg har engelsk som morsmål og er en CELTA-sertifisert engelsklærer som har undervist i forretningsengelsk hos flere internasjonale selskaper. Jeg tilbyr mange forskjellige kurs ved voksenopplæringssentre i Vest-Norge, og jeg underviser ofte engelsk som en del av introduksjonsprogrammet for flyktninger.

Jeg utviklet English Compass for alle som ønsker å forbedre engelsken sin uten å måtte oppsøke et undervisningssted. Alt du trenger er en internettforbindelse! Jeg vet hvordan det er å lære et språk som voksen. Noen ganger kan det føles umulig, og det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Når man lærer et nytt språk, lærer man å uttrykke seg selv på en ny måte. Derfor blir vi nervøse når vi snakker andrespråket vårt. Disse nettkursene er laget for å gi deg verktøyene og mulighetene til å uttrykke deg korrekt og naturlig på engelsk.

Jeg ville også gjøre kursene tilgjengelige ved å være fleksibel på tid. Derfor kan du velge når og hvor du vil ha leksjonene. Du kan også velge hvor intensivt kurset skal være og hvordan vi skal sette opp leksjonene slik at det passer best for deg.

Snakkes snart!

Ta en gratis prøvetime